-
- הירוקים שלנו
- מתכונים
- מאמרים WooCommerce not Found
- Newsletter
דף הבית » מלאוס באהבה- לאב גאי
כמה כיף לארח עם המנה הזו- מניחים את כל המרכיבים (בנפרד) במרכז השולחן, וכל אחד מרכיב את המנה לעצמו: אם רוצים, אפשר להוסיף גם כרוב לבן קצוץ לשערות דקות, נבטים סיניים, פטריות ואבוקדו פרוס. ומהשאריות שנותרו, אפשר להכין סלט חם וטעים למחרת.
קל לבשל אטריות שעועית דקיקות (אטריות זכוכית). מניחים בקערה, מזגים מים רותחים, משרים לשתי דקות, ומסננים. אם הן ארוכות, גוזרים במספריים. אפשר להשרות במים קרים עד השימוש כדי שלא ידבקו.
לרוטב:
לעוף:
להגשה:
עלי כוסברה שטופים,
כף וחצי אורז קלוי וטחון או שומשום קלוי או בוטנים קלויים קלופים וקצוצים.
מכינים את המטבל: מוסיפים לרוטב ששמרנו בצד רוטב צ'ילי מתוק (או 2 כפיות סוכר ומעט צ'ילי), מיץ ליים ואם רוצים מוסיפים מעט בצל ירוק קצוץ וצ'ילי טרי פרוס. טועמים ומתקנים תיבול.
מרכיבים את המנה: עורמים על כל עלה חסה (אם משתמים בחסה סלנובה מניחים 2 עלים, אחד על גבי השני) חופן אטריות זכוכית (אם הן נדבקו, מזליפים עליהן מעט שמן שומשום ומערבבים), כף גדושה מתערובת העוף, בצל פרוס, עלה כוסברה ואורז קלוי וטחון או שומשום, טובלים במטבל ומצקצקים בהנאה.
באדיבות לימור לניאדו-תירוש, בעלת בלוג המתכונים "מטבח מקומי" וספר הבישול " מנה עיקרית".