alexandra-golovac-MAbhhj3QCXQ-unsplash

מה צריך למתכון זה?

  • 2 מלפפונים
  • 1 אבוקדו קטן
  • 6 פרוסות לחם שיפון מלא
  • חופן בזיליקום טרי
  • נבטי אלפלפא
  • עלי חסה המועדפת עליכם

איך מכינים?

  • שוטפים את המלפפונים ופורסים לפרוסות.
  • חוצים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין, מחלצים את בשר האבוקדו מהקליפה בעזרת כף וחותכים לפרוסות.
  • מניחים על פרוסת לחם אחת כמה עלי בזיליקום.
  • מסדרים מעל פרוסות מלפפון, פרוסות אבוקדו, חופן נבטי אלפלפא ועל החסה.
  • סוגרים עם פרוסת הלחם השנייה ובתאבון!