-
- הירוקים שלנו
- מתכונים
- מאמרים WooCommerce not Found
- Newsletter
דף הבית » אם כבר קיץ
אם כבר קיץ, אז בואו נחמם קצת את האווירה…
הרשת מפוצצת בעובדות מדהימות שלכאורה אנו לא יודעים על העולה החדש – ישן, בעל המרקם הקריספי המתקתק ובעיקר חריף שבתרגום חופשי נקרא "פלפלים עם בשר", אך גם פה בארצנו הקטנטונת אנו קוראים לו בשמו הלועזי – " צ'ילי קון קרנה".
במהלך פסטיבל אוכל אשר התקיים בשנת 1880 בעיר סן אנטוניו השייכת למדינת טקסס בארה"ב אישה לטינית אשר כונתה "מלכת הצ'ילי" פתחה דוכן ובו היא הכירה לטקסנים את המאכל האהוב שדאז נקרא רק בשמו הפשוט "צ'ילי". הימים היו סופו של עידן המערב הפרוע וכך גם רוח הפסטיבל. הדוכן הוקם באוויר הפתוח והוגש לסועדים אשר ישבו על שרפרפי עץ מסביב למדורות. הטקסנים התאהבו במנה החריפה ולראיה, המנה כיום נחשבת כמנה הלאומית של טקסס.
כמה עובדות על הירק החצוף
אז כמובן שלא נשאיר אתכם מריירים, קבלו את גרסת בכור למנה המושלמת: