עלי בייבי (על פי האקדמיה ללשון העברית: עַלְעַלִּים) הוא השם המסחרי שניתן לתערובת של עלי מאכל צעירים, המכילים בדרך כלל עלי רוקט (ארוגולה), מיזונה, סלק עלים אדום או תרד.
עלי הבייבי מכילים גם כמות נאה של סיבים תזונתיים, הרי שניתן ליהנות מתחושת שובע לאורך זמן מבלי לצרוך כמות גדולה של קלוריות. מלבד זאת מדובר על מקור מצוין לחלבון, לסידן ולוויטמין C.
לתערובת עלי בייבי טריים יש טעם רענן, ולחלק מהתערובות יש גוון חרדלי פיקנטי.
עלי הבייבי משמשים בעיקר להכנת סלטים. העלים יכולים להוות את הבסיס לסלט אך בהחלט יכולים גם להוות תוספת לסלט ירקות. בנוסף לכך, ניתן לשלב את העלים במגוון רחב של כריכים לרבות כריכי בשר שכן העלים מוסיפים מרקם מיוחד וטעם מעניין. מעבר לכך, ניתן להוסיף את העלים לשייק בריאות ירוק.