חיפוש
חיפוש
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
תפריט
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר
תפריט
נקודות מכירה
צור קשר
Facebook-f
Instagram
English
English
דף הבית
»
מאפי גבינה וירוקים
מאפי גבינה וירוקים
קודם
הבא
מה צריך למתכון זה?
לבצק:
2 כוסות קמח
1/2 כוס שמן זית
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית מלח
1/2 כוס מים רותחים
כף חומץ
למלית:
צרור עלי רוקט
צרור עלי תרד ניו זילנדי
2 כפות שמן זית
4 עלי קייל חתוכים לקרעים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
100 גרם פטה עיזים מפוררת
איך מכינים?
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, ומעבירים פנימה את הקייל ועלי הרוקט.
לאחר כדקה מתבלים במלח ופלפל שחור, וממשיכים לאדות עוד כ- 3-4 דקות ומכבים את האש ומניחים בצד.
מערבבים את כל חומרי הבצק, ומאחדים לגוש.
מרדדים את הבצק, וקורצים ממנו 12 עיגולים.
משמנים תבנית מאפינס, ו'מרפדים' איתם את השקעים. אפשר כמובן להשתמש גם בכוסות נמוכות או מנג'טים מנייר.
מחלקים את הקייל והרוקט בין כל הקלתיות. לאחר מכן מפזרים שכבה ראשונה של גבינה מעל הרוקט, עלי קייל ועליהם שכבה שנייה (ודקה) של גבינה.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-25 דקות או עד להזהבה של הבצק וחריכה עדינה של העלים ושיהיה בתאבון!
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
WooCommerce not Found
Newsletter
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר