חיפוש
חיפוש
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
תפריט
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר
תפריט
נקודות מכירה
צור קשר
Facebook-f
Instagram
English
English
דף הבית
»
מתכון למרק פטריות מוקרם
מתכון למרק פטריות מוקרם
קודם
הבא
מה צריך למתכון זה?
1/4 כוס חמאה לא מלוחה
500 גרם פטריות שמפיניון של משק בכור
1 בצל חתוך לקוביות
1 וחצי כפות קמח רגיל
6 ענפי טימין טרי
4 כפות אבקת מרק עוף
1 כוס מים
1 כוס שמנת לבישול
1 כפית עלי טימין טריים לקישוט
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל לפי הטעם
איך מכינים?
ממיסים חמאה בסיר מרק גדול על אש בינונית-גבוהה ומבשלים את הפטריות בחמאה עם מלח קורט 1 עד שמופרשים הנוזלים מהפטריות ואז מורידים מעט את החום.
ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב לעיתים קרובות עד שמיצים מתאדים והפטריות זהובות, כבערך 15 דקות ומניחים כמה פרוסות פטריות אטרקטיביות לקישוט בהמשך.
מוסיפים בצל לפטריות ומבשלים עד שהבצל רך ושקוף, כבערך 5 דקות נוספות.
מערבבים את הקמח לתערובת הפטריות ומבשלים תוך ערבוב במשך 2 דקות.
קושרים ענפי טימין לצרור קטן עם חוט מטבח ומוסיפים לתערובת הפטריות ומוסיפים שיני השום.
מוסיפים את אבקת מרק העוף ומים לתערובת פטריות, מביאים לרתיחה ומבשלים שעה. לאחר מכן מוציאים את צרור ענפי הטימין.
שופכים את המרק לבלנדר ונותנים לו להתערבב במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
מחזירים את המרק לסיר ומערבבים עם השמנת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בקערות, מעטרים בפרוסות פטריות שמורות ובמעט עלי טימין ובתאבון!.
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
WooCommerce not Found
Newsletter
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר