חיפוש
חיפוש
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
תפריט
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר
תפריט
נקודות מכירה
צור קשר
Facebook-f
Instagram
English
English
דף הבית
»
מתכון לפטריות שום במחבת
מתכון לפטריות שום במחבת
קודם
הבא
מה צריך למתכון זה?
4 כפות חמאה לא מלוחה
1 כף שמן זית
1/2 בצל קצוץ (לא חובה)
500 גרם פטריות שמפיניון של משק בכור
2 כפות יין לבן יבש (לא חובה)
1 כפית עלי טימין קצוצים
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
4 שיני שום טחונות
מלח ופלפל לפי הטעם
איך מכינים?
מחממים את החמאה וכף שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מקפיצים על המחבת את הבצל הקצוץ עד לריכוך (למשך כ-3 דקות).
מוסיפים את הפטריות ומבשלים במהלך כ-5 דקות עד להזהבה ופריכות בקצוות.
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות, לצמצום קל.
מערבבים את הטימין, פטרוזיליה ושום. מבשלים למשך 30 שניות נוספות, עד שהם ריחניים.
מתבלים בנדיבות במלח ופלפל (לטעמכם).
מפזרים שארית פטרוזיליה, מגישים חם ושיהיה בתאבון!
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
WooCommerce not Found
Newsletter
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר