-
- הירוקים שלנו
- מתכונים
- מאמרים WooCommerce not Found
- Newsletter
דף הבית » חסה הידרופונית עם עלי נענע וצנוברים
אז לפני שנגיע למתכון, אם אתן לא בטוחות מה זה אומר חסה הידרופונית , ולמה כדאי שהיא תהיה חלק מהתפריט השבועי שלכן, מוזמנות להקליק כאן
א. חסה
ב. פטרוזיליה
ג. נענע
ד. צנוברים
ה. לימון
ו. סומק
ז. שמן זית
ח. מלח
א. שטפו את עלי החסה, זכרו בכדי לנקות חסה, יש להפריד את העלים ולשטוף אותם תחת מים קרים זורמים. אם בוחרים לחצות את החסה, השרו אותה ראשית בקערת מים קרים מאוד והניחו לחול ולחרקים לשקוע לקרקעית הקערה. כך או כך, חשוב מאוד לייבש אותה אחר כך כליל על יד מכשיר מתאים או בין מגבות בד.
ב. בניגוד לסלט שכולל עוד ירקות בשרניים, כאשר סלט מורכב בעיקר מעלי חסה, מומלץ להכין את הרוטב בקערה נפרדת ולבזוק רק בעת ההגשה כדי להשאיר את פריכות עלי החסה.
ג. קוצצים דק את עלי הנענע והפטרוזיליה
ד. קוצצים את הלימון לקוביות קטנות
ה. במחבת ללא שמן קולים קלות את הצנוברים ואז מוסיפים שמן זית וסומאק למחבת.
ו. יוצקים את המרכיבים הנ"ל על עלי החסה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בתיאבון J
מעוניינים לדעת פרטים נוספים על החסה המקסימה שלנו? ערכים תזונתיים ואפילו איפה ניתן לרכוש אותה.
לערכים תזונתיים לחצו כאן