מחממים תנור ל 180/200 מעלות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה
מוסיפים את שן השום ומבשלים למשך דקה.
מוסיפים את הפטריות והטימין, ואז מבשלים 3 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
זורקים פנימה את התרד ומערבבים עד שחום התבנית חורך את העלים.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הגבינה הרכה, מוסיפים כף פרמזן וקצת מתבלים.
שלב 2
מניחים רבע מתערובת התרד בתחתית תבנית אפייה בינונית.
מניחים 2 דפי לזניה מעל, וחוזרים על הפעולה עד שמשתמשים בכל הדפים.
מסיימים עם הרבע האחרון של תערובת התרד.
מפזרים מעל את שארית הפרמזן, ואז אופים במשך 35 דקות עד להזהבה של דפי הלזניה ובתאבון!