חיפוש
חיפוש
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
תפריט
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר
תפריט
נקודות מכירה
צור קשר
Facebook-f
Instagram
English
English
דף הבית
»
פריטטה ירוקים
פריטטה ירוקים
קודם
מה צריך למתכון זה?
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
חצי פלפל ירוק חריף קטן קצוץ
כפית עלי אורגנו טריים
1 זוקיני פרוס לטבעות
חופן בזיליקום קצוץ
400 מ"ל יוגורט
4 ביצים
חצי כפית מלח דק
רבע כפית פלפל שחור גרוס
2 כוסות תרד קצוץ
איך מכינים?
מחממים תנור ל־200 מעלות.
מחממים שמן זית במחבת שיכולה להיכנס לתנור ומוסיפים שום, פלפל ירוק ואורגנו. מטגנים על אש בינונית תוך כדי ערבוב כדקה, עד שעולה ניחוח והשום הופך שקוף.
מוסיפים בזיליקום וזוקיני ומטגנים כ־6 דקות נוספות, עד שהזוקיני מתרכך מעט אבל נשאר נגיס.
בקערה נפרדת מערבבים יוגורט, ביצים, מלח ופלפל שחור.
יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים על אש קטנה (ללא כיסוי) כ־10 דקות עד שהחלק העליון מתייצב מעט אך עדיין רוטט.
מפזרים תרד על פני הפריטטה ומעבירים את המחבת לתנור.
אופים 6־7 דקות עד שהפריטטה מתייצבת לחלוטין ובתיאבון…
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
WooCommerce not Found
Newsletter
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר
הירוקים שלנו
מתכונים
מאמרים
נקודות מכירה
צור קשר